Installeer Macromedia Flash Player om deze slideshow te bekijken

Verwarming

De aanschaf van een nieuwe cv-ketel is vaak een beslissing voor vele jaren. Daarom is het belangrijk dat u hierin de juiste keuze maakt. Uiteraard kunt u zichzelf via internet oriŽnteren. Het is echter belangrijk dat uw nieuwe cv-ketel bij uw woonsituatie en cv-installatie past. Nefit is de uitvinder van de energiezuinige HR-ketel. Met meer dan 1,5 miljoen geplaatste toestellen is Nefit de onbetwiste marktleider. Installatiebedrijf Huurdeman is erkend Nefit dealer en adviseert u graag bij het kiezen van de juiste ketel.

Naast de traditionele manier van verwarmen met radiatoren stappen veel mensen over naar vloerverwarming. Vloerverwarming kan in veel gevallen als hoofdverwarming dienen. In sommige gevallen wordt vloerverwarming gecombineerd met gewone radiatoren of een sierlijke designradiator die naadloos aansluit op uw interieur.

Door u te laten adviseren door een erkend installateur krijgt u de beste CV-oplossingen voor een scherpe prijs. Op die manier bent u verzekerd van een aangenaam binnenklimaat, warme voeten, een volle douchestraal waardoor u heerlijk comfortabel kunt genieten.

Neem contact met ons op en vraag naar een vrijblijvend advies en offerte. Installatiebedrijf Huurdeman is u graag van dienst.

2010 Installatiebedrijf Huurdeman | © van Zon Internet